EVDEN EVE NAKLİYAT

Ankara da evden eve nakliyat ve Türkiye geneline, tüm 81 vilayetten diğer illere komple ve parsiyel evden eve nakliyat hizmetini sunmaktayız.Evden eve nakliyat hizmeti zahmetli, zahmetli olduğu kadar da zor bir iştir. Nice emeklerle çalışıp kazandığımız eşyalarımızı profesyonel ve işinin uzmanı olan firmalara taşıttırmalıyız. Biz Baykara Taşımacılık olarak bunun bilincindeyiz sizin ve eşyalarınızın değerini biliyoruz. Gerek taşıma öncesi gerekse taşıma sonrası verdiğimiz kaliteli hizmet sayesinde evden eve nakliyat işin de uzman olduğumuzu her seferinde ispatlıyoruz. 

Evden eve nakliyat hizmetimizi kısaca anlatacak olursak. Eşya sahibi ile ön görüşme yapan firmamız yetkilisi müşterisiyle eşya tespiti yapmak için belirlediği randevu saatinde eşyaların bulunduğu eve bizzat gelerek ekspertizini yaptıktan sonra bir program hazırlar, bu programda tespiti yapılan eşyaların kalitesi, yoğunluğu ve diğer kriterlere göre gerekli araç ve ekipman, kamyon, personel, ambalaj malzemeleri ve alet edavatlarını hazır bulundurur.Bellirlenen nakliye günü ve saatinde aracımız ve ekipmanımız adresde olur. 

Eşya sahibi daha önce özel eşyalarını toplamış ve kaldırmış olursa ekibimiz daha rahat çalışabilir.Önce küçük eşyalarınız(bardak,tabak,biblo,avize vb) toplanıp sarılır ve malzemelirimizin içine konur. Demonte edilmesi gereken eşyalar (mobilya ve beyaz eşyalar gibi) demonte edilir ve ambalajlanır.Koltuk ve yataklarınız daha önce kullanılmamış streçlerle sarılır. Bir taraftan da paketlemesi ve ambalajı yapılan eşyalar, kamyona yüklenmeye başlar yükleme işi bittikten sonra son kontroller yapılır ve araç hareket eder. Yeni adrese gelindiğinde eşyalar dikkatli bir şekilde yüklemeyi yapan elemanlar tarafından indirilmeye başlar. Eşyaların boşaltma işi devam ederken firma elemanlarından bir veya iki tanesi, eve taşınan eşyaları paketlerinden açıp yerleştirmeye başlar, durum bu şekilde devam ederken kamyonun boşaltılmasıyla eşyaların montajlarıda yapılmış olarak bu iş tamamlanır. 

Evden eve nakliyat kesinlikle hafife alınacak bir iş değildir,bizde bu iş de uzman ekibimiz,profosyonel kadromuz ile size en iyi hizmeti sunmaktayız.