OFİS & İŞYERİ TAŞIMA

Ofis ve işyeri taşımacılığında eksper gelerek ofisinizde gerekli incelemeleri yapar.İnceleme akabinde gerekli veriler ışığında gerekli malzeme gerekli eleman ve araç temini yapılır.Ofis de şayet para kasası mevcut ise bunun için gerekli ekipmanla taşıma günü hazır halde bulunulur. Taşıma günü arşiv,dolap ve diğer masaların daha seri ve hzılı şekilde monte ve demontesi sağlanması için gerekli alet ve edevatlar firmamız tarafından hazır hale getirlir. Koli ve diğer arşiv malzemeleri karışıklığa mahal verilmemesi için numaralandırılarak taşınır. 

Ofis ve işyeri taşıma hizmeti verdiğimiz kişi ve kuruluşların gizliliklerine ve özel bilgilerinin korunmasına özen göstermek ana prensibimizdir. Sizlerin beklentilerini karşılamak için Baykara Taşımacılık, Avrupa standartlarında ofis işyeri taşıma sistemi geliştirmiştir.Amacımız sizleri en iyi şekilde yeni çalışma ortamınıza hazır hale getirmektir. 

TAŞIMA SİSTEMİ
-Ofis işyeri taşıma işlemi yapılmadan önce eşya tespiti yapılarak eşyaların detaylı listesi yapılır. (ekspertiz). Bu hizmetimiz ücretsiz yapılır. 
-Ekspertiz raporu doğrultusunda bir taşıma programı yapılır. Yapılan ofis taşıma programı çerçevesinde; 
-Tüm masalar, dolaplar ve yeni taşınacak ofisteki yerleri numaralandırılır. Yükleme işleri bu numaralandırma doğrultusunda yapılır bu şekilde yeni ofisteki yerleştirme karmaşası önlenmiş olur. 
-Tüm dosya ve klasörler paketlenir. Paketlenen dosya,klasör,evrak v.b olan eşyalar hangi odadan alınmışsa ona göre kodlanır gideceği yeni yerde bu kod numaralarına göre koliler odalara yerleştirilir. 
-Mobilyaların taşıma esnasında zarar görmemesi için gerekli tüm önlemler alınır, mobilyalar demonte edilir ve en iyi standartlarda ambalajı yapılır. 
-Ofis eşyalarınız yeni ofisinizde departman ve kod numarasına göre sizin istediğiniz şekilde elemanlarımız tarafından yerleştirilir ve montajı yapılır. 
-Bilgisayar ve elektronik eşyalar ayrı ayrı paketlenir. 
-Ofisinizde bulunan büyük güç kaynağı, para kasaları gibi özellikli eşyalar yine bu konuda uzman elemanlarımız tarafından taşıması yapılır.