DEPOLAMA

EŞYA DEPOLAMAYI NASIL YAPIYORUZ.
 

İlk görüşmeden sonra evinize gelen firmamız eksperi eşyalarınızı yerinde görerek evinizde ortalama kaç metreküp eşya olduğunu, eşyalarınızın kalitesine ve yoğunluğuna göre nasıl ve ne tür ambalaj malzemeleri kullanılarak kalıcı ambalaj yapılacağına karar verip, buna göre paketleme ve eşyalarınızın depomuza taşınması, aylık depolama masrafınızın ne kadar olacağı hakkında bilgilendirme yapılır. Sizde bu bilgiler ve firmamızın güvenirliğini de değerlendirerek eşyalarınızın firmamız deposunda depolanıp depolanmamasına kararınızı verirsiniz.

Siz eşyalarınızı firmamızın deposunda depolatmaya karar verdikten sonra eşyalarınızı yerinde tespite gelen firmamız eksperinin önderliğinde size vereceğimiz hizmet konusunda çalışacak elemanlarımıza eşyalarınız hakkında bilgilendirme yapılır. Eşyalarınızın durumuna göre hangi boyda kamyonumuz ile taşınacaksa, bu araç sizin için bir gün öncesinden hazırlanır. İçerisine evinizde gerekli olabilecek her türlü ambalaj malzemesi (kraft kâğıt, çeşitli ebatlarda mukavva koli, havalı naylon, tabaka mukavva, ince naylon, palet streç, kıyafet kolisi, mukavva fıçı, eşyanın tabanına yerleştirilmesi için palet, ambalaj ipi, ambalaj bandı, taşıma kayışları, takım sandığı) kamyonumuza malzeme depomuzdan fazla fazla yüklenir. Araç hazırlandıktan sonra eşyanızın durumu ve dairenizin kat yüksekliğine göre yeterli sayıda elemanlarımız ile size verilen randevu saatinde adresinize ekibimiz gelir. Eşyalarınız yukarıda bahsettiğimiz ambalaj malzemeleri ile önce toplanıp paketlenir büyük eşyaların ambalajı yapılırken diğer taraftan demonte edilmesi gereken eşyalar demonte edilip ambalaja hazır hale getirilir. Yaptığımız ambalaj yıllarca depomuzda kalacakmış gibi kaliteli ve muazzam bir şekilde yapılır. Ambalajımızı beğenmeyen müşterimizden paketleme ücreti almıyoruz bu da kendimize duyduğumuz güven ve işimizi ne kadar iyi ve kaliteli yaptığımızın garantisidir. Bu arada paketlemesi ve ambalajı yapılan eşyalar teker teker kodlanarak liste haline getirilir. Listesi yapılan paket kamyona yüklenmek üzere evden taşınır. Eşyalar kamyonumuza yüklenirken istif yapılmasına önemli derecede özen gösterilir. Kamyonumuz yüklendikten sonra depomuza hareket eder. Depomuzda önce 15 cm yüksekliğindeki ahşap paletleri zemine döşeyip alt kısmını da ilaçladıktan sonra eşyalar kamyonumuzdan indirilerek bu paletler üzerine özenle yerleştirilir. Eşyalar birbirine zarar vermeyecek bir şekilde istiflendikten sonra üzeri kalın naylon ile kapatılır. Eşyalarınızın bu uzun yolculuk serüveni burada sonlanır. 

Depomuz Ankara Yenikent mevkinde Ankara merkeze 30 km uzaklıkta ve tamamı firmamıza ait,sadece eşya depolama amaçlı kullanılmaktadır. Tüm eşyalar MAPFRE GENEL SİGORTA güvencesiyle sigortalıdır. Ayrıca depomuzun devamlı kalan bekçisi vardır. Depomuz her 2 ayda bir düzenli olarak ilaçlanır. Depomuzda nemlenme, tozlanma küflenme, çürüme, böceklenme olamayacağı gibi iç ve dış etkenlerden zarar görmeyecek şekilde eşyalarınız depolanır. Depomuza eşyalarınızı güvenle teslim edebilir gözünüz arkada kalmadan huzur içinde yaşamınıza devam edebilirsiniz.